Web in Oost

Bokstherapie.nl

Een website die de doelgroep uitdaagt. Met alle mogelijkheden om die uitdaging meteen in actie om te zetten.

Bokstherapie.nl, een meedenkende opdrachtgever die nog voor prachtig beeldmateriaal zorgt ook. De eerste klap is meteen raak.

Ook iemand uitdagen?
Neem contact op!

Annemieke Bunjes

Annemieke is bijna anoniem beroemd door alle illustraties die ze voor Artis in Amsterdam maakt.

Maar haar werk omvat veel meer. Op haar nieuwe site etaleert zij haar ambacht, kennis van haar onderwerpen en haar liefde voor de natuur.

Ook uitpakken?
Neem contact op!

Bredewegfestival

's Avonds een opera op straat en de dag erna feest op straat in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Dat mag er dan ook uitzien als een feest.

Het Bredewegfestival is al veertig jaar het best bewaarde geheim op Koningsdag in Amsterdam. Mede door de website is dat geheim een stuk minder geheim geworden.

Ook iets te vieren?
Neem contact op!

Social Quality

The International Association on Social Quality, om precies te zijn. Een internationaal druk bezochte site voor sociale wetenschappers.

De website brengt korte nieuwsberichten nadrukkelijk in beeld. Die zijn goed voor blijvende aandacht van de internationale social quality community.

Ook behoefte aan een platform?
Neem contact op!

Snaptales

Een initiatief van Heleen Verschuren, die  met scherpe blik bankjes en hun bezitters volgt. 'Bankjes' is de eerste Snaptale van Heleen - bijzondere foto's met een verhaal. 

De site vraagt weinig aandacht voor zichzelf, maar geeft de foto's de ruimte. Tegelijk is er plek voor het uitgebreide verhaal.

Ook een scherpe blik?
Neem contact op!

De Wieg

De bijzondere geschiedenis van een Amsterdamse wieg. In kaart gebracht via geboortekaartjes, een tijdbalk, maps en een echte historische street view van meer dan veertig Wieg-locaties.

Het project omvat meer dan de website. Ook het boek De Wieg - reisleider langs verschoven idealen door Stephan Steinmetz maakt er deel van uit.

Ook voor een project in de wieg gelegd?
Neem contact op!

Bekijk ook tekstwerk >

Scroll to Top