Tekst in Oost

ARTIS

Voor de website van ARTIS schrijf ik verhalen over sterrenkunde. Vaak hebben die te maken met activiteiten in het ARTIS-Planetarium.

Hoe leg je in weinig woorden een lastig onderwerp uit? En hoe zorg je dat het nog prettig leest ook? Lees het verhaal over donkere materie en donkere energie. Binnen 600 woorden kan je erover meepraten.

Ook ruimte voor informatie nodig?
Neem contact op!

Annemieke Bunjes

Annemieke is illustrator – haar website wordt dan ook door beeld gedragen. Op zo'n site moet tekst zijn plaats weten.

De kwaliteiten van Annemiekes werk hoef je niet in woorden uit te leggen. Maar korte teksten helpen opdrachtgevers wel zien waar haar werk tot zijn recht kan komen. En dat zoekmachines meelezen is dan mooi meegenomen.

Ook kwaliteiten in huis?
Neem contact op!

Project De Wieg

Voor project De Wieg verzorg ik de website. Daarnaast schrijf ik nieuwsberichten en andere webteksten.

Over alle kinderen die in De Wieg hebben gelegen, geeft de site beknopte informatie. Daarvoor ontwierp ik een vast format. En ik herschreef het verhaal over de veelbewogen geschiedenis van De Wieg tot een pakkende webtekst.

Ook een verhaal te vertellen?
Neem contact op!

International Journal of Social Quality

The International Journal of Social Quality is een wereldwijd gelezen publicatie op het gebied van sociale wetenschappen.

Samen met de uitgever in New York zorg ik als managing editor dat niet alleen de auteurs zelf maar ook hun lezers de artikelen begrijpen. Een artikel in het Journal moet net zo toegankelijk zijn als een opinistuk in de New York Times.

Ook een briljant idee?
Neem contact op!

Bekijk ook webwerk >

Scroll to Top